Sztárok

Boros újra összeállna Bochkorral

Boros Lajos szívesen dolgozna együtt újra Bochkor Gáborral.

A Music FM megszűnésével Bochkor Gábor munkanélkülivé vált. Azóta kiderült, több rádió is megkereste, de a műsorvezető konkrét ajánlatokról nem akart beszélni. A közösségi oldalakon az Önindító megszűnésével párhuzamosan az az ötlet is felmerült, hogy jó volna, ha a két legendás rádiós, Boros Lajos és Bochkor Gábor újra összeállna egy műsorban – írja a Blikk.

A betegségéből lábadozó Boros Lajos pozitívan fogadta a rajongók ötletét: ha megkeresnék egy ilyen ötlettel, nem mondana nemet, nyitott lenne egy közös műsorra. „Szívesen dolgoznék Bocsival újra együtt, nem mondanék nemet egy ilyen megkeresésre” – nyilatkozta a bulvárlapnak. Mint mondja, ha az emberek követelnék, hogy újra összeálljanak, nem ő lenne a dolog akadálya.

Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

A két legendás rádiós egyébként másfél évtizeden keresztül meghatározta a hazai médiát, de a közös munka után összevesztek, sokáig szóba sem álltak egymással, tavaly óta viszont újra beszélnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top