nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Neki ad a millióiból VV Zsuzsu

Neki ad a millióiból VV Zsuzsu

Nem csak lakásvásárlást tervez a 36 millió forintból a valóságshow-t megnyert Zsuzsu.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Való Világ 9. powered by Big Brother alatt VV Zsuzsut végig az motiválta, hogy súlyosan beteg testvérén segítene a megnyert milliókkal – írja a Blikk. A VV-győztes elmondása szerint mindig a szüleire és a testvérére gondolt a játék nehéz pillanataiban, a 36 millió forintos nyereménnyel pedig a lakásvásárláson kívül a családját támogatja.

Smagpictures.com / RTL2 Sajtóklub

 „Életem egyik meghatározó része a testvérem, akiért bármire képes lennék. Születése óta tartósan beteg, így szegény nem tud teljes életet élni. (…) Elsősorban az ő boldogulása a legfontosabb számomra” – mondta el a bulvárlapnak a 23 éves bükfürdői lány, aki még a beköltözés előtt elárulta: ha ő nyerné meg a ValóVilágot, a pénz nagy részét beteg testvérének, Zolikának és a szüleinek adná.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon