Sztárok

Palvin Barbi nem adta be könnyen a derekát

Már egy ideje együtt van a magyar modell és színész párja, Dylan Sprouse. Nemrég a W magazinban adtak interjút, ahol a megismerkedésükről is beszéltek.

Palvin Barbi köztudottan nagyon szerelmes, és boldog párkapcsolatban él szerelmével, Dylan Srouse-szal. A fiatal pár többször is járt közösen Budapesten, nemrégiben össze is költöztek. Ám a kapcsolatuk nem indult zökkenőmentesen, ugyanis a magyar modell hónapokig nem foglalkozott az úriemberrel.

 

„Bekövetett, így úgy gondoltam, ráírok, írtam neki, hogy találkozhatnánk, ha már ő is New Yorkban van egy ideje. Tessék, itt a telefonszámom. Ezek után hat hónapig nem válaszolt” – mondta Dylan Sprouse

Palvin Barbi azonban próbálta menteni a helyzetet. „Nem voltam túl jó lelkiállapotban akkoriban, megvártam a megfelelő helyzetet” – mesélte a W magazinnak. Úgy tűnik, jól tette, hiszen egy-két hónapja mesélt arról, hogy Barbi több év szingliség után végre megtalálta a párját, és ez a boldogság azóta is töretlen. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top