Sztárok

Nagy dobásra készül Curtis

Bizakodva beszél állapotáról és jövőjéről a szenvedélybetegséggel kezelt rapper, aki az elvonón sem tétlenkedett.

Mint arról beszámoltunk, öt és fél hét után, február 16-án elhagyta Curtis a rehabot. Az újpesti rapper első útja a menyasszonyával közös új otthonába vezetett, majd az édesanyját látogatta meg, aki finom ebéddel várta – írja a Blikk.

A zenész elmondása szerint az első öt-hat napban pokoli szenvedésen ment keresztül, utána viszont szerettei hiánya okozta a legnagyobb megpróbáltatást az elvonón. „Rengeteget tanultam ez idő alatt arról, hogyan kezeljem azt az életet, amit eddig éltem, és tisztán látom, melyik úton szeretnék tovább haladni. (…) Jobban érzem magam a bőrömben, tiszta lappal szeretnék indulni” – jelentette ki a zenész, aki a kezelések alatt egy új lemezt készített elő.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Sziasztok! A mai nappal befejeztem a méregtelenítő programot💪🏽😊 Egy teljesen új ember lettem! Ezidő alatt, sikerült minden átértékelnem,teljesen elzárva a külvilágtól, a szeretteim nélkül… sokszor borzasztó volt, de megérte! Ha ez volt az ára annak, hogy végre magam lehessek, bármikor szó nélkül újból nekivágnék! Nagyon sokat hibáztam, azt éreztem ez az utolsó lehetőségem… a karrieremben, a magánéletemben egyaránt. Eszemágában sincs szent beszédet tartani, viszont ha egy tanácsot megfogad tőlem az a rengeteg ember aki írt nekem,hogy akár ilyen, akár másfajta problemával, szenvedélybetegséggel küzd. Merje felismerni magában,és ne féljen lépni! Addig tegye meg amíg nem késő! Ezúton is, Köszönöm azoknak akik hittek bennem és kitartottam mellettem!

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés, Febr 15., 2019, időpont: 11:14 (PST időzóna szerint)

Hét új dalt írtam, és a héten már klipet forgatok” – árulta el Curtis, aki visszajár még kezelésekre. A menedzsmentje egyébként már számos fellépést lekötött neki, valamint egy tévés munkáról is tárgyalnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top