nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
VV Roli ezért sírta el magát a vesztes párbaj után

VV Roli ezért sírta el magát a vesztes párbaj után

Nem az bántotta, hogy véget ért számára a játék...
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Péntek este sor került a Való Világ 9. szériájának utolsó párbajára is, amelynek résztvevői a kiválasztott VV Zsuzsu és kihívottja, VV Roli volt. A párbaj végén kiderült, hogy a VV9 fináléjába Greg és Hunor mellé Zsuzsu került be.

VV Roli természetesen csalódott volt az eredményt követően, az utolsó pillanatig hitte ugyanis, hogy a nézők őt juttatják majd vissza a luxusbörtönbe. A számításai azonban nem jöttek be, de végül nem ez volt az oka annak, hogy Roli a BeleValó adásában elsírta magát.

Mint kiderült, Roli a kiesést követően a párkapcsolata miatt aggódik. Baukó Évának elmondta, évek óta kapcsolatban van egy lánnyal, akivel a villába költözés előtt a közös lakásvásárlást tervezték. „Nehéz. Nem gondoltam volna, hogy száz napig fogom itt kinn hagyni. Biztos neki is van már saját élete. Meglátjuk, ha eljutunk addig” – mondta könnyek között Roli, aki a következő napokban szeretne majd leülni a lánnyal, hogy átbeszélhessék a folytatást.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon