nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Elrontották Lady Gaga tetoválását – fotó

Elrontották Lady Gaga tetoválását – fotó

Csak az volt a szerencséje, hogy könnyen ki lehetett javítani.
Suhajda Zoltán
Suhajda Zoltán
f Ajánlom

Lady Gaga testét új tetoválások díszítik az Oscar-díjra jelölt Csillag születik tiszteletére. Valentin-napon felkerült a hátára egy rózsamotívum La vie en rose felirattal, ugyanis ezt a dalt énekli a filmben. Ezzel még nem volt gond:

Az alkarjára felvarratta a nevét is zenei hangjegyekkel. Ez viszont már nem sikerült hibátlanul. Az énekesnő ugyanis elárulta, hogy az ötödik vonalat lefelejtették az ötvonalas kottáról. A tévedésben a túl sok tequila is közrejátszott, írta, de azóta kijavították a hibát.

Mostanában rájár a rúd a tetováltató világsztárokra, nemrégiben Ariana Grande rontotta el a tetoválását. Mondjuk, neki a javítás sem sikerült.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon