nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Kiss Ramóna bomba formában van a szülés után

Kiss Ramóna bomba formában van a szülés után

Január 20-án hozta világra kisfiát, most pedig megmutatta, hogyan fest a szülés után.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Kiss Ramóna február 14-én, hosszú szünet után tért vissza a közösségi médiába. Azután, hogy világra hozta kisfiát, Noét, Rami közel egy hónapig nem posztolt semmit. Aztán röviddel Valentin-nap előtt megtörte a „rádiócsendet”: egy bájos videóval köszönt be rajongóinak, melyben tudatta velük, hogy 23 nap után ideje, hogy visszatérjen az életbe a pelenkahalmok közül.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🤷🏼‍♀️😅🍼💙 #szopiparna #avegenNoecsuklasa🙏🏼🥰💙

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

És úgy tűnik, Rami nem beszélt a levegőbe. A minap újabb fotót osztott meg, melyen többek között az is jól látszik, milyen fantasztikus formában van a szülés után. Az egyik hozzászóló meg is jegyezte a kép alatt, hogy: „A szülés után hogy vagy ilyen szép és vékony?”

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon