Sztárok

Gáspár Evelinre rá sem ismerni, nagyon lefogyott

Gáspár Evelin legfrissebb Insta-fotóin még a követői is elcsodálkoztak. Tényleg nagyon vékony lett!

Gáspár Evelin 25 éves, és mostanra már legfeljebb csak az arca emlékeztet arra a lányra, akit egykor a Győzike-show-ban megismerhettünk. A fiatal lány, akit kamaszként rendszeresen csúfoltak pluszkilói miatt, felvette a kesztyűt a túlsúly ellen, az eredményt pedig időközönként megosztja követőivel a közösségi oldalán.

A közelmúltban is így tett: Instagram-oldalára az edzőteremből posztolt olyan fotókat, amiken gyakorlatilag rá sem ismerni. Még a követői is elcsodálkoztak azon, hogy Evelinnek mennyire lapos a hasa, és úgy egyáltalán milyen vékony. Íme:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mesterrel 🥊💯🔝 @n.f.g_badboys

⚡️GE⚡️ (@evelingaspar) által megosztott bejegyzés,

Evelin az utóbbi időben egyébként nem csak a külsején változtatott. Legutóbb itt arról írtunk, hogy saját vállalkozásba szeretne kezdeni. Miután befejezte az egyetemet pénzügyi szakon, a fiatal lány arról ábrándozik, hogy saját éttermet nyit: „Szeretnék egy olyan cigány konyhán alapuló éttermet, ahol bárki megismerkedhet a fogásainkkal” – mondta, majd hozzátette, szerinte a street food nagyon menő, és mivel ilyen étteremről még nem tud, ezért úgy érzi, ezt a piaci rést lenne érdemes megcéloznia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top