nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Weisz Fanni: „Sokra tartom az őszinteséget, nem játszom meg magam”

Weisz Fanni: „Sokra tartom az őszinteséget, nem játszom meg magam”

Weisz Fannit sokan egy törékeny lánynak hitték, mielőtt A legbátrabb párosban bebizonyította, hogy igazi menő csaj. Emellett pedig szuper nőies – vajon mi a titka?
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Weisz Fanni éppen a szerelmével vakációzik Tenerifén – megérdemlik a pihenést, hiszen a siket modell nagyon sokat dolgozott az elmúlt időszakban. Fannit sokan ismerték A legbátrabb páros előtt is, de ott egy teljesen más oldalát mutatta meg. A hallássérült modell arról mesélt a Glamour Women of the Year kapcsán, hogy mitől érzi magát nőnek, mit gondol a női létről, és arról, hogy ezeket az értékeket hogyan jeleníti meg a közösségi médiában.

Weisz Fanni szerint nem mindig könnyű nőnek lenni

„Szerintem nőnek lenni nagyon jó dolog, még ha nem is egyszerű. Szerintem egy nőnél nagyon fontos a tartása, az ápoltsága, az intelligenciája, az alkalomhoz illő megjelenése és a mosolya. De mindezek előtt a legfontosabb, hogy egy nő mindig tudjon viselkedni, bármennyire fáradt, fázik vagy éppen ideges” – kezdte. „Személy szerint sokra tartom az őszinteséget, ezért én sem játszom meg magam, azt mutatom meg az oldalaimon, amilyen vagyok. A követőim rám kíváncsiak, nem arra, hogyan retusálom a képeimet. Ha éppen reggel smink nélkül posztolok, és nem vagyok top formában, akkor azt teszem ki, mert az is én vagyok” – mesélte Weisz Fanni.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon