Sztárok

Várkonyi Andrea előadáson vallott szakításáról

A volt műsorvezető kendőzetlen őszinteséggel vallott arról az időszakról, mikor véget ért kapcsolata Bochkor Gáborral.

Tavaly nyáron szakított egymással Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor 12 együtt tölött év után. Kapcsolatukból sosem lett házasság, de egy kislányuk született, így természetesen, mint minden szakítás, az övék sem volt fájdalommentes.

Várkonyi azóta pszichológiai tanulmányait helyezte előtérbe, előadásokat is tart a témában. A legutóbbi estén a párválasztásról és a szerelemről tartott előadást, ahol saját példáját elemezve mesélte el, miért fontos kilépni egy már nem működő kapcsolatból.

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea

„Nem akarok úgy csinálni, mintha nem én lennék az, akivel tele vannak a címlapok. Én vállalom, ami történt, nem kell semmit szégyellnem. Hoztam egy döntést, amit nem bántam meg. Kicsit belehaltam, kicsit összetört benne a szívem, de jól tettem, hogy kiléptem abból a kapcsolatból” – mondta a volt tévés a hallgatóságának.

A TV2 egykori sztárja nem siratja a múltat, sőt. „Már jól vagyok. Arccal előre, a jövő felé nézek, helyükre kerültek a dolgaim, tök jól vagyok. Amivel akartam, már szakítottam, ez igaz a munkára is, és most hatalmas nyugalom van bennem” – mondta Várkonyi Andrea a Blikknek, és azt is elárulta, hogy az előadásain rengeteg pozitív visszajelzést kap, amiért megosztja saját történetét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top