Sztárok

Dobó Katát megviselte első rendezése

A színésznőnek kis híján kapcsolata is ráment nagyjátékfilmes bemutatkozó rendezésére.

Dobó Kata első kézből tapasztalhatta meg, hogy a filmeseknek a kamera egyik oldalán sincs könnyű dolguk. A színésznő első rendezését, a Kölcsönlakást tegnap mutatták be; a film közel másfél évig készült.

Dobó Kata a kamera mögött

„Nagyon élveztem ezt a munkafolyamatot, meghatározó része lett az életemnek. Nyilván rengeteg energiát fektettünk bele, mert egy nagyon jó filmet, egy kiváló vígjátékot szerettünk volna bemutatni” – mondta Dobó Kata a filmbemutatón, ahová párja, Zsidró Tamás gyermekei is elkísérték.

Persze a hosszú folyamat időnként megterhelő volt, és Dobó Kata kis híján mindent felrúgott egy rosszabb pillanatában. „Az utómunka és a film sajtója elképesztő energiákat igényel. Lenyűgözött, Kata milyen energiával és lelkesedéssel kezelte ezt az időszakot. Persze, voltak nehéz percek is, igaz, csak egyszer akart kirúgni a másfél év alatt, ami szerintem nem rossz arány” – mesélte Zsidró Tamás nevetve a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top