nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Vérszerződést kötött Ambrus Attila a gyermeke anyjával

Vérszerződést kötött Ambrus Attila a gyermeke anyjával

A házasság nem való mindenkinek, ezzel minden bizonnyal Ambrus Attila és kedvese is egyet értenek. Szerencsére van alternatíva.
NLCafé
f Ajánlom

Még mindig nem ocsúdott fel a kislánya születése miatt érzett eufóriából Ambrus Attila. Az egykori Viszkis rabló végig a szülőszobában volt kedvesével, és a köldökzsinórt is ő vágta el. A kis Anna 55 centivel és három kilóval jött világra.

Ambrus Attila viszont a Borsnak elárulta, hogy mivel hivatalosan sosem házasodtak össze párjával, Rékával, apasági nyilatkozatot kellett tennie, és külön papírmunkát igényelt a baba anyakönyvezése. De a házasság kérdése a névhasználatnál sokkal érdekesebb, hiszen a keramikus állítja: ősmagyar szokások szerint kötötték össze életüket kedvesével.

Ambrus Attils és Réka

„Vérszerződéssel kötöttünk házasságot Rékával, ősmagyar sámánszertartás keretében. Tűvel megszúrtuk egymás ujját, és egy-egy csepp vért engedtünk a borba, amit aztán megittunk. A kislányunk újabb, nagyon komoly vérkötelék köztünk, vele minden a helyére került” – árulta el a korábbi bankrabló.

Megosztás Facebookon