Sztárok

Oroszlán Szonja rafinált ruhát vett fel a Kölcsönlakás bemutatójára

Tegnap este tartották a Kölcsönlakás című film bemutatóját, a vörös szőnyeges bevonulásra Oroszlán Szonja igazán rafinált ruhát választott.

Oroszlán Szonja saját bevallása szerint már kinőtt a fiatal, szexi szőke nő kategóriából, azt most a Kölcsönlakásban is szeretné ezt bizonyítani. Dobó Kata kifejezetten úgy kereste meg, hogy szeretne neki valami más szerepet ajánlani, mint amiben eddig megszoktuk. Már, ha csak a kinézetet vesszük, akkor is, hát még a karaktere!

Oroszlán Szonja így néz ki a Kölcsönlakás című filmben

„Rögtön mondtam, hogy ez nagyon kecsegtetően hangzik” – mesélte Oroszlán Szonja, hogyan is kezdődött ez a közös munka, amit nagyon élvezett. 

De nemcsak a filmekben vagy az NLCafénak adott interjú során látszott, hogy a színésznő lubickolt ebben a szerepben, hanem a premieren is, ahol a bevonulást végigmosolyogta. A Kölcsönlakás díszbemutatóján egyszerűen vonzotta a tekintetet Oroszlán Szonja pöttyös ruhája, amiről csak közelebbről megnézve derült ki, mennyire rafinált darab a mell alatti csipkerésszel. 

Oroszlán Szonja a Kölcsönlakás című film díszbemutatóján (Fotó: Rácz Tamás)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top