nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Ismerős helyen tér vissza Németh Kristóf a képernyőre

Ismerős helyen tér vissza Németh Kristóf a képernyőre

A színházigazgató ismét az RTL Klub napi sorozatában fog szerepelni.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Közel öt év szünet után újra minden este láthatják rajongói Németh Kristófot az RTL Klub képernyőjén. A színész-színházigazgató azonban nem a Barátok köztben tér vissza, melynek szereplőgárdáját tizenöt évig erősítette. Németh Ökörapáti új polgármestere lesz.

Az RTL új, saját gyártású sorozata, a Drága örökösök eddig sem szenvedett hiányt sztárokból, Németh Kristóf érkezése is erre erősít rá. Hajdu Steve oldalán Ökörapáti „okosban megoldós”, susogós melegítős polgármester jelöltjét fogja alakítani, amíg elődje börtönbüntetését tölti.

„Ez ajándék egy színésznek. Örömmel kelek föl a fiamnál is korábban, akit iskolába kell vinni. Eddig ez egy picit nyűg volt, de most hajnalban kipattanok az ágyból, mert Subiczként élhetek Ökörapátiban” – mondta a színész a Blikknek. Hozzátette: élvezi, hogy igazgatói teendői mellett ismét tévézhet. „Olyan jó eljönni egy olyan közegbe, ahol instrukciókövető színész lehetek. Tobzódom a pörgős mindennapoktól, imádom a külső helyszíneken a filmes rohangálást” – fogalmazott a Barátok közt egykori Kertész Gézája.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon