Sztárok

Kés alá feküdt az Irigy Hónaljmirigy basszerosa

Az ötvenkét éves zenész fél kézzel gitározhat a következő koncerten.

Nem kímélik a sportbalesetek az Irigy Hónaljmirigy zenészeit. Pár hete Kabai László kis híján kitörte a kezét a műjégpályán, most pedig Molnár Imit kellett megműteni egy tavaly őszi baleset miatt. A basszeros wakeboard-ozás közben sérült meg, elég csúnyán.

„Épp hátraszaltóztam a másfél méteres rámpán, ám rosszul sikerült egy vízre érkezés, a húzókart viszont még tartottam a jobb kezemmel, így a kábel nagyot rántott. Azt hittem, csak meghúzódott. Pihentettem, kenegettem, gyógymasszőrnél is voltam, de fájdogált. Amikor decemberben a sapkámat a hátsó ülésre dobtam a kocsiban, majdnem behu**oztam, akkorát nyilallt. Ekkor fordultam szakemberhez” – mesélte a zenész a Blikknek.

Mint kiderült, a férfi a jobb vállán részleges szalagszakadást szenvedett, és az egyik porca is levált a helyéről. A zenészt megműtötték, és helyre rakták, amit lehetett. „Két hónapig nem mozdíthatom a jobb karomat se hátra se oldalra, de a fejemet sem vakarhatom meg jobb kézzel, úgyhogy nem fogok átöltözni a koncertjeinken” – tette hozzá Molnár, aki szerint a mirigyes fiúkat turnébusz helyett betegszállító viszi a következő koncertjeikre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top