Sztárok

Fésűs Nelly bírósági ügye lezárult

Még 2017 novemberében okozott balesetet Fésűs Nelly, az ügyében 10 hónap nyomoztak, majd vádemelési javaslattal küldték az iratokat az ügyészségre. Most megoldás született.

Mint korábban megírtuk, a rendőrség közúti baleset gondatlan okozása miatt vádemelési javaslatot tett Fésűs Nelly ellen, aki tavaly novemberben okozott balesetet az M0-s autóúton. A karambolban egy ember könnyebben, egy pedig súlyosan sérült meg, őt a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk kocsijából. A színésznő sérülés nélkül úszta meg a balesetet, és elismerte felelősségét.

A Blikk most arról számolt be, hogy a vádemelési javaslatra az ügyészség végül közvetítői eljárást javasolt a színésznőnek és a baleset súlyos sérültjének. Ha a mediáció során a feleknek sikerül megállapodniuk, akkor az ügy nem kerül bíróság elé, ami azért is szerencsés, mert így Fésűs Nellyt nem fenyegeti szabadságvesztés, miközben a balesetért akár egy évet is kaphatott volna. 

„A közvetítői eljárás befejeződött, az érdemi ügyészi határozat meghozatala folyamatban van” – közölte a Blikk kérdésére a Fővárosi Főügyészség sajtóosztálya, ami azt jelenti, hogy a feleknek sikerült megegyezniük. A színésznő férje, Vajtó Lajos is megerősítette a hírt.

Igen, igaz a hír. Az ügy lezárult, végre vége. Megkönnyebbültünk

– mondta Vajtó, aki ennél többet nem kívánt hozzátenni, egy bennfentes szerint viszont a színésznő és a sérült hölgy között jó a viszony, gyakran beszéltek a baleset óta, és hamar megegyeztek a kártérítés összegében is. Fésűs Nelly többmilliós fájdalomdíjat fizetett, de a mediációs eljárás eredményeképpen gyorsan és mindkét fél számára kielégítően zárult le az ügy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top