Sztárok

Árpa Attila idegen nőknek visz csomagot Valentin-napon

Jövőre intézményesítené a tervet, több férfi kollégát bevonna.

Fotó: Instagram

Azt írja a Bors, hogy Árpa Attila körbekérdezte az ismerőseit, hogy tudnak-e olyan nőről, leányról, aki megérdemelné, hogy Valentin-napon felköszöntsék, ellenben nem kapnak semmit. „Az egész azzal kezdődött, hogy sok okos és szép hölgy ismerősömről kiderült, hogy magányos – mesélte Árpa a lapnak. – Aztán egy női magazin munkatársai úgy gondolták, hogy még mindig vonzó férfinak számítok, ezért engem tesznek címlapra Valentin-napon. Hogy lehet ezt jóra fordítani? Kitaláltam: olyan nőkhöz megyek el, akiket nem köszöntenek fel, pedig jólesne nekik a figyelmesség. Kapnak tőlem kozmetikumokkal teli csomagot és virágcsokrot. Például a Fiumei úti Baleseti Intézetben felköszöntök egy ápolónőt, aki éjjel-nappal dolgozik. De nem csak hétköznapi hősökre gondolok, lehet olyan hölgy is, aki évtizedek óta magányos. Teljesen véletlenszerűen választok hat-hét nőt, és csütörtökön meglepem őket.”

Árpa a tervet intézményesítené, jövőre hat-nyolc ismert kollégát is bevonna, ellenben azt mondja, hogy feltűnési viszketegsége és túl jó szíve sincs, nagylelkűségét másnak tulajdonítja. „Reménytelenül ro­mantikus vagyok, és kreatív egyben, ami ilyet eredményez – mondja, és el is meséli egy régi Valentin-napi sztoriját. – Volt, hogy romantikus va­csorának indult, az­tán bejött egy ci­gányzene­kar, akik félrészegen balhézni kezdtek. Felálltam, hogy meg­verekszem velük, de végül dalra fakadtunk, mert persze az egész le volt előre beszélve.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top