nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
A brazil röplabdacsillag állítja: titkokban viszonya volt Emiliano Salával

A brazil röplabdacsillag állítja: titkokban viszonya volt Emiliano Salával

„Mindörökké szeretni foglak” – írta a 31 éves brazil szépség, aki szerint az argentin focistának régi álma volt, hogy a Premier Leauge-ben játszhasson.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Egy brazil röplabdasztár állítja: titokban viszonya volt a januárban tragikus repülőgép-balesetben meghalt argentin csatárral, Emiliano Salával – írja a The Sun.

Fotók: Luiza Ungerer / Instagram

A 31 éves Luiza Ungerer, aki évekig a francia Beziers Angels sztárjátékosa volt, azt mondja, Franciaországban ismerkedett meg a 28 éves focistával. Utoljára január 15-én, egy héttel Sala halála előtt találkoztak, hogy együtt ünnepeljék meg a nő születésnapját.

Luiza Rio de Janeiróban született, és hét évig élt Franciaországban. A lapnak nyilatkozva azt mondta, a csatárral az interneten ismerkedett meg 2017 szeptemberében. Szerinte Sala „nagyon boldog volt”, amikor francia csapata, a Nantes eladta a skót Cardiffnak, mert „az volt az álma, hogy az angol bajnokságban játszhasson”.

A focista állítólag a baleset napján is felhívta, de hogy miről beszélgettek, arról nem nyilatkozott.

„Ahogy te szoktad mondani nekem: »Köszönöm, hogy olyan vagy, amilyen«. Mindörökké szeretni foglak!” – írta az Instagramon, miután megtudta, hogy megtalálták Sala holttestét.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon