Sztárok

A brazil röplabdacsillag állítja: titkokban viszonya volt Emiliano Salával

„Mindörökké szeretni foglak” – írta a 31 éves brazil szépség, aki szerint az argentin focistának régi álma volt, hogy a Premier Leauge-ben játszhasson.

Egy brazil röplabdasztár állítja: titokban viszonya volt a januárban tragikus repülőgép-balesetben meghalt argentin csatárral, Emiliano Salával – írja a The Sun.

Fotók: Luiza Ungerer / Instagram

A 31 éves Luiza Ungerer, aki évekig a francia Beziers Angels sztárjátékosa volt, azt mondja, Franciaországban ismerkedett meg a 28 éves focistával. Utoljára január 15-én, egy héttel Sala halála előtt találkoztak, hogy együtt ünnepeljék meg a nő születésnapját.

Luiza Rio de Janeiróban született, és hét évig élt Franciaországban. A lapnak nyilatkozva azt mondta, a csatárral az interneten ismerkedett meg 2017 szeptemberében. Szerinte Sala „nagyon boldog volt”, amikor francia csapata, a Nantes eladta a skót Cardiffnak, mert „az volt az álma, hogy az angol bajnokságban játszhasson”.

A focista állítólag a baleset napján is felhívta, de hogy miről beszélgettek, arról nem nyilatkozott.

„Ahogy te szoktad mondani nekem: »Köszönöm, hogy olyan vagy, amilyen«. Mindörökké szeretni foglak!” – írta az Instagramon, miután megtudta, hogy megtalálták Sala holttestét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top