Sztárok

Az életét köszönheti egy nő Rubint Rékának

Jó, ez azért nem újdonság, mert Rubint Réka úgy 15 éve pont azon dolgozik, hogy az emberek életét megváltoztassa, és egészséges mederbe terelje, de akkor is van ismét egy kézzel fogható példa.

A Bors szúrta ki Rubint Youtube csatornáján, hogy a a Szlovákiában élő Éváról van szó. „Évekkel ezelőtt súlyos balesetet szenvedett, számos más sérülése mellett darabokra szakadt a kézfeje. A mai napig teljesen érzéketlen a keze – mondta Rubint Réka a lapnak, és hozzátette, hogy a nővel a zanzibári Alakreform táborban ismerkedtek meg. – A városnéző túránkra készültünk, és Éva nem mert felszállni a buszra, mert úgy érezte, hogy a szörnyű baleset után ezt nem tudja megtenni. Miközben ott hezitált, megfogta a kezem és együtt megtettük az első lépést. Mellettem ült és akkor ismertem meg a balesete történetét. Később elmondta, hogy ez adott neki erőt, az az energia, amit tőlem, a motivációs videóimtól és a csoporttól kapott. Hatalmas fejlődést értünk el, ma már súlyzózik, és nyomja a fekvőtámaszokat is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top