Sztárok

Pintér Tenya exére is rátalált a szerelem

Pintér Tenya és Rubos Fridi kapcsolata eléggé viharos volt. A szakítást követően a színész után exére is rátalált a szerelem.

Pintér Tibor és Rubos Friderika kapcsolata az utóbbi időben nem volt a legjobb, és bár megnyerték A legbátrabb párost, a szerelmük egymás iránt teljesen elmúlt. Tenya azóta összejött az egyik kolléganőjével, amit a színész exe nem nézett jó szemmel – azt mondja, már a kapcsolatuk alatt is együtt voltak. Fridi most már nem szomorkodik, sőt úgy tűnik, újra rátalált a szerelem. 

A képet, amelyen a párja is „rajta van”, itt nézheted meg. 

A fiatal lány azt mondja, neki nagyon furcsa volt, hogy Pintér Tibor ilyen hamar továbblépett, neki nem sikerült túltennie magát ilyen gyorsan. Most, két hónappal a szakítás után viszont neki is új párja van, de őt egyelőre nem mutatta meg. Legújabb fotóján a következőképpen nyilatkozott róla:

„Nálunk mindennap Valentin nap és boldogság van és még minden 2x ! Elvetted az eszemet, amióta összebotlottunk véletlenszerűen. Te vagy a nappalom te vagy az éjszakám te lettél a mindenem 10x is!” – írta Rubos Fridi a közösségi oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top