nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Irtó cuki fotót posztolt a fiáról Liptai Claudia

Irtó cuki fotót posztolt a fiáról Liptai Claudia

Liptai Claudia most a családjával van elfoglalva – mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a róluk közzétett képek megnövekedett száma.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Liptai Claudia szerződést bontott a TV2-vel, most leginkább a családjával van. Emellett azért készít minivideókat otthon, amiket egyébként imádnak a követők, és több projektbe is belekezdett, amelyek közül a legtöbb még titkos. A műsorvezető most a kisfiáról posztolt: a cuki kép mellé egy őszinte szöveget írt. 

„A legtisztább pillanatok egyike a világon amikor egy gyermek alszik. Olyan törékeny és kiszolgáltatott mégis sebezhetetlenül őszinte. Ő az én egyik csillagom” – írta a fotóhoz Liptai Claudia

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon