Sztárok

Curtis üzent a rehabról

Elvileg nem lehetne kapcsolata a külvilággal, Curtis mégis becsekkolt a rehabról.

Még el sem hagyta az elvonót Curtis, máris a következő bulit tervezi, derül ki a zenész friss posztjából. Mint korábban megírtuk, az újpesti rapper hat hétre ment elvonóra, ahonnan február 20-án távozhat, viszont már most egy február 22-i rapbulira készül.

A Blikk szúrta ki, hogy Curtis Facebook-oldalán megjelent egy bejegyzés a hétvégén, mely a közelgő koncertet promózza. A már eltávolított poszt az esemény oldalára mutatott egy rövid szöveggel: „Srácok remélem nem felejtettétek el hogy Február 22. Legends Birthday Parti! Érkezem és nagyon odaverjük! Én ott leszek koccintani ki tart velünk ???”

A zenésznek elvileg nincs hozzáférése az internethez az elvonón, így nem világos, hogyan született a poszt, vagy ki és miért törölte ennyire gyorsan. A kommentelők persze rárepültek ez alatt a rövid idő alatt is. Volt, aki kétségbe vonta, hogy Curtis egyáltalán kezelés alatt áll, más pedig megjegyezte: reméli, a zenész csak szódával fog koccintani a bulin.

Tavaly nyáron csúszott ki végleg a talaj Curtis alól, mikor drogproblémái miatt Majka nyilvánosan rúgta ki közös bandájukból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top