Sztárok

Kiderült, mikor lesz Andy Vajna hollywoodi temetése

Az Oscar-díj-átadó hetében búcsúztatják Andy Vajnát Los Angelesben.

Budapesti temetése után Andy Vajna hamvainak egy részét Los Angelesben temetik el. A Westwood Village temetőben nyugszanak Vajna szülei és fia, Justin is. A producer végakarata szerint az ő sírja is oda kerül majd. A Blikk a család egyik ismerősétől úgy tudja, az Oscar-díj-átadó hetében, február 24. előtt pár nappal lesz a temetés.

Andy Vajna

Ahogy lenni szokott, a gála hetében már szállingóznak a vendégek Hollywoodba, így a temetéskor már sok kolléga, színész, rendező és producer lesz a városban, akik így személyesen vehetnek végső búcsút a világhírű producertől, akit mindenki tisztelt. Vélhetően ezért dönthetett úgy a család, hogy a szertartás napja a filmes díjkiosztóhoz közeli időpontban legyen” – idézi a lap a Los Angeles-i forrást. 

Andy Vajna hamvait a héten szállíthatják ki Los Angelesbe. A producer özvegye, Vajna Tímea is elutazik a szertartásra. Január 31-én Budapesten, a Fiumei úton is eltemették Andy Vajnát, a szertartáson Arnold Schwarzenegger is beszédet mondott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top