Sztárok

Életében először bálozott a RTL Klub híradósa a 20 éves Story Gálán

A rutinosnak számító bálozók mellett a 20 éves Story Gálán idén egy első bálozó is jelent volt. Rábai Balázs, az RTL Klub híradósa nem akárkivel érkezett!

„Sem én, sem a párom nem vagyunk bulizós alkatok” – árulta el kollégánknak az RTL Híradó műsorvezetője, Rábai Balázs, aki a 20 éves Story Gálára egyenesen adásból érkezett. A híradós a nagyszabású eseményre kolléganőjét és műsorvezető partnerét, Szabados Ágnest kísérte el. 

Rábai Balázs beszélt arról is, hogy korábban még sosem „bálozott”, a Szépművészeti Múzeum patinás csarnokaiban rendezett Story Gála volt az első bálja. „Jó volt eljönni egy ilyen rendezvényre” – összegezte élményeit a híradós, aki őszintén elmondta, nem szokta komfortosan érezni magát az ilyen eseményeken, annak ellenére sem, hogy egyébként sok mindenkit ismer. 

story gála story20 szabados ági rtl híradó

Míg Rábai Balázs nem volt gondban a ruhával, már csak azért sem mert, mert szerinte egy híradósnak kell hogy legyen egy szmoking a szekrényében, Szabados Ágnes a ruháját egy fotózáson látta meg. A híradós elárulta, azonnal beleszeretett a ruhába, és mivel tökéletesen illett rá, úgy döntött, ebben jön el a Story Gálára. 

Ha lemaradtál percről-percre közvetítésünkről a 20 éves Story Gáláról, ide kattintva pótolhatod. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top