Sztárok

Marsi Anikó ezt nem várta Paliktól

Nem úgy alakult Marsi Anikó születésnapja, ahogyan arra számított, és ehhez gyakorlatilag mindenki hozzájárult, aki körülötte van. De a Dominikán dolgozó férje kezdte a sort.

Tegnap töltötte be Marsi Anikó a negyvennégyet, és esze ágában sincs letagadnia a korát. „Nem foglalkozom azzal, hogy hány éves vagyok, nem érzem magam rosszul a bőrömben” – mesélte a FEM3Caféban, és hozzátette, hogy ha nem lenne a családja, akkor valószínűleg azt is elfelejtette volna, milyen nap van. 

„Nemcsak az enyémet szoktam elfelejteni, hanem mindenki másét is, az viszont rém kellemetlen.”

Idén Anikónak volt tortája, amit három barátnője bevitt a TV2-be, és a helyi étkezdében átadták a közös ebéd végén. Amikor a barátnők elkezdték a boldog születésnapot énekelni, akkor a többi ott lévő nagyobb része is csatlakozott. Sok ajándékot és rengeteg virágot kapott, amiért nagyon hálás a műsorvezető. Ráadásul rengeteg bókot is kapott, milyen jól néz ki. 

Marsi Anikót a stúdióban is felköszöntötték

„Természetesen kell küzdenem azért, hogy ne legyek nagy hirtelen 200 kilós. Egy idő után nem engedheti meg magának az ember, vagy én legalábbis nem engedhetem meg magamnak, hogy reggelire, ebédre és vacsorára is dupla adag csirkepörköltet egyek nokedlival, ezekre nyilván oda kell figyelni. Amire nem figyelek oda, az a sport, mert az olyan szervesen épült be az életembe, hogy hetente legalább ötször futok egy órát.”

Palik László ugyan Dominikán forgatja az Exatlon Hungaryt, de így is ő lepte meg a leginkább a feleségét a születésnapján. 

„A sor a kis családommal kezdődött, az én drága jó férjemmel, aki Dominikáról készített egy ilyen videórajzot, vagy nem is tudom, minek nevezzem. Annyira el voltam csodálkozva, hogy ő ilyenre képes, egy ilyen kis táncoló dobozkával, felirattal. Hogy a távolság mit ki nem hoz belőle!”

Itt nézheted vissza a videót, amelyben Marsi Anikó a születésnapjáról mesél: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top