Sztárok

Los Angelesben is eltemetik Andy Vajnát

Vajna Tímea maga viszi el az urnát az Egyesült Államokba.

Vajna Tímea Magyarország mellett az Egyesült Államokban is örök nyugalmat szeretne biztosítani a férjének, ezért Andy Vajna földi maradványainak egy részét – a producer és kormánybiztos eredeti kérésének megfelelően – szülei és fia mellett temetik el a Los Angeles-i Westwood Village sírkertben, így az amerikai barátai is elbúcsúzhatnak tőle – tudta meg a Blikk.

A Hot! magazin informátora szerint Vajna Tímea személyesen viszi ki néhai férje urnáját Los Angelesbe. A búcsúztató a tervek szerint február közepén lesz, a szervezésben Vajna kinti cégeinek alkalmazottai segítenek majd. Vajna Tímeát a hírek szerint a nagymamája kíséri majd el, a hollywoodi sztárok közül pedig többek között Antonio Banderas is jelen lesz.

Vajna Tímea egyébként nemrég jelentette be, hogy az Egyesült Államokban kezd új életet, ahol már csak fél éve van az állampolgárság megszerzéséig.

Fotó: Balogh Zoltán/MTI

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top