nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Sokkos állapotban van Vajna Tímea

Sokkos állapotban van Vajna Tímea

Retteg a jövőtől Andy Vajna özvegye, aki a jósnője szerint képtelen elengedni az elhunyt filmproducert.
NLCafé
f Ajánlom

Sokkos állapotba került Vajna Tímea, aki attól fél, hamarosan újabb szörnyű fájdalommal kell megküzdenie. Gyászában jósnője – akihez 15 éves barátság fűzi – tartja benne a lelket. Baranyi Rozi szerint a gyásztól nagyon lefogyott fiatal özvegy még minden erejével kapaszkodik tragikus hirtelenséggel elhunyt férjébe – írja a Bors.

Szerintem most még sokkos állapotban van, a rengeteg teendő lefoglalja, de amint megszűnnek körülötte az elrendezni valók, és tudatosul benne, hogy Andy nem jön haza többé, egyszerre minden fájdalom rá fog zúdulni” – állítja a jósnő.

Elmondása szerint Vajna Tímea még a múltba kapaszkodik, nem véletlenül nézegeti állandóan a közös képeiket, képtelen elengedni a férjét, folyamatos harcot vív önmagával, a jelennel, és egyelőre még retteg a beláthatatlan jövőtől. „Én azonban jósnőként, látóként, nőként, de elsősorban barátként bármikor mellette állok” – hangsúlyozta Baranyi Rozi, aki azt sem tartja kizártnak, hogy barátnője a férje halála után is kapcsolatba lépjen Andyvel.

Megosztás Facebookon