nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Megvan, mit csinál a tévézés helyett Liptai Claudia

Megvan, mit csinál a tévézés helyett Liptai Claudia

Liptai Claudia már nem áll szerződésben a TV2-vel, de így is van mit csinálnia...
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Sokakat sokkolt a hír, amikor Liptai Claudia bejelentette, hogy szerződést bont a TV2-vel, és csak néha tűnik majd fel a képernyőn, produkciós megbízásokkal. A műsorvezetőnek azóta felszabadult pár óra szabadideje naponta, és most végre azt csinálja, amihez kedve van. Kis videókat készít az Instagramra, süt-főz, előadást tart, és a családjával van.

Sokan aggódnak miatta, de most megválaszolta a felmerülő kérdéseket:

„Sokan kérdezitek, hogy a a jelenlegi tv nélküli életemben mit csinálok. Néha nekem is nehéz megfogalmazni de megpróbálom. Egyszerűen keresem a kedvemre való lehetőségeket. Ezért festek, készítek kisfilmeket a mindennapjaimról, és természetesen újra hódolok a cukrászatnak, a kis bonbonoknak” – írta a közösségi oldalán Liptai Claudia, aki a kommentek alapján nagyon hiányzik a képernyőről a rajongóknak.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon