Sztárok

Emilio ordított a fájdalomtól

Az énekes sokszor, sokfajta módszerrel próbálta már megtartani a súlyát, vagy épp még több kilót leadni. Most egy akupunktúrás kezelést is bevetett a bomba forma érdekében.

Emilio nem tudta, mire vállalkozik, amikor feleségével együtt egy akupunktúrás kezelésre érkeztek. Az énekes azért vállalkozott az ősi keleti módszer alkalmazására, hogy fogyókúrájának új lendületet adjon. „Mikor felfeküdtem az ágyra, csak akkor gondoltam bele, hogy tényleg tűket fognak belém szúrni. Oda se mertem nézni, hogy mekkorák azok a tűk” – mondta Emilio, aki az első tű behelyezésekor felordított. A kezelést látva Tina azonnal úgy döntött, ő inkább ki se próbálja az akupunktúrát.

„Mikor beszúrták Emilnek az első tűt, és láttam, milyen nagy, plusz még jól meg is csavarták… Én egyből úgy éreztem, hogy meggyógyultam, semmi bajom, minden jól van így. Én ezt biztosan nem akarom” – mondta Tina, akinek férje nem igazán élvezte a kezelést. „Mikor mindhárom tű a hasamban volt, nem szégyen, levert a víz. Nem volt kellemes, de állítólag hatásos, bár egyből jelezték, hogy legközelebb sokkal több tűre lesz szükség” – mondta Emilio a Drága családomban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top