Sztárok

Nagyon lefogyott a gyásztól Vajna Tímea

Családja egy percre sem hagyja magára Vajna Tímeát, aki belefogyott a gyászba. A kormánybiztos özvegyét jósnő támogatja.

Vajna Tímea három héttel ezelőtt veszítette el férjét, Andy Vajnát, akivel mind a mai napig spirituális kapcsolatban áll. A fiatalon megözvegyült asszony töretlenül hisz a köztük lévő láthatatlan kötelékben, ami 49 napig tartja a földön az elhunyt producer lelkét – írja a Bors.

 „Eddig tartotta magát, és erős volt, de most kezd összeomlani. Nem eszik, nem iszik, és állandó rosszullétek gyötrik. Több mint öt kilót fogyott, le van gyengülve” – tudta meg a bulvárlap a kormánybiztos egyik ismerősétől.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés, Jan 27., 2019, időpont: 9:24 (PST időzóna szerint)

A Bors értesülései szerint az özvegy családja egy percre sem hagyja magára Vajna Tímeát, állandó felügyelet alatt áll. Az özvegy állítólag a mai napig spirituális kapcsolatban áll elhunyt férjével: Andy halála után újra egymásra találtak, többször is beszélgettek. „Jósnővel kel és fekszik, folyamatosan kártyát vet magának. (…) Úgy hiszi, hogy a következő életükben még találkoznak a férjével” – árulta el a család egyik barátja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top