Sztárok

Hosszú Katinka nagyon kiszúrt az úszótársaival

Kitiltotta a konditeremből úszótársait Hosszú Katinka, mivel nem hajlandó eltérni a saját szigorú edzéstervétől, ám ezt elég lekezelő módon adta tudtukra.

Nem engedte a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka, hogy a Duna Arénában folytassanak szárazföldi edzést a Fradi sportolói, ezért a Magyar Úszó Szövetség a saját költségén, több millió forintból új konditermet építtet – írja a Bors.

Molnár Ákos úszóedző olimpikon, vb- és Eb-érmes tanítványai, Szilágyi Liliána, Verrasztó Evelyn, Verrasztó Dávid és Biczó Bence pillanatnyilag a Duna Aréna és a Népliget között ingáznak, mert nem használhatják az úszókomplexum egyetlen edzőtermét. A bulvárlap értesülései szerint Hosszú Katinka arra hivatkozott, hogy mivel nagy hangsúlyt fektet a szárazföldi tréningekre, zavaróan hatna a felkészülésére, ha rajta kívül más is lenne a konditeremben.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés, Jan 21., 2019, időpont: 9:27 (PST időzóna szerint)

A Bors úgy tudja, háromszoros olimpiai bajnok úszó ezt nem túl elegánsan kommunikálta a Fradi sportolói felé: állítólag azt mondta nekik, hogy legyenek ők is háromszoros olimpiai bajnokok, és utána beengedi őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top