Sztárok

Féltve őrzött titkot árult el Máté Péter özvegye

Máté Péter 35 éve hagyott itt minket, az élete egyik legnagyobb titka azonban csak most derült ki.

Szeptemberben lesz 35 éve, hogy Máté Péter meghalt, sok információ vele kapcsolatban azonban csak a halála után látott napvilágot. A zenész özvegye, Edit most elmesélte, hogy egykori férje sokáig gondolkozott rajta annak idején, hogy felhagy az énekléssel – írja a Blikk.

„Péter rengeteget dolgozott. A napi megélhetésért sokáig aprópénzért ment haknikba, énekelt esküvőkön. Amikor megvettük, a telken csak egy düledező vályogépület állt, a lányaink dézsában fürödtek, vödörben hordtuk a vizet, de nagyon boldogok voltunk együtt. Halála előtt két évvel kezdett egy kicsit jobban menni anyagilag, felfedezték, kezdték megbecsülni, népszerű lett. Mégis úgy döntött, abbahagyja az éneklést, aztán a hangszerelés, a zeneszerzés és a színház felé fordul. Ki tudja, engedték volna-e neki a rajongók, de ezt tervezte. Már sohasem tudjuk meg, hogyan lett volna, hiszen az elhatározása után néhány hónappal elment” – mesélte a zenész özvegye, Edit a lapnak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top