Sztárok

A várandós Lilu új műsort kapott

Az RTL Klub bizniszalapú show-ját, a Cápák között című műsort Lilu vezeti.

Február 18-tól (hétfőnként 21:10 órától) valódi nagyragadozók költöznek a képernyőre. Olyan emberek, akiktől eddig távol állt a média, a nyilvánosság, akik csendben üzleteltek, és a háttérben mozgatták a szálakat. Most azonban vállalják a szereplést, hogy láthassuk, hogyan gondolkodnak, hogyan kötnek üzletet. Amerikában vagy Angliában már sok éve népszerű az üzleti show, amely végre Magyarországon is látható az RTL Klub-on. Az új műsor címe: Cápák között. 

A lélegzetelállítóan izgalmas, bizniszalapú tévéshow-műsor lényege, hogy 5 hazai üzleti nagyágyúval együtt ismerhetünk meg újabb ötleteket, startupokat, cégeket, találmányokat, amelyekbe aztán a befolyásos üzletemberek saját pénzükkel beszállhatnak, befektetőként részesedést vásárolhatnak, már ha meggyőzik őket a vállalkozók. Az ötletek prezentálása után a Cápák mérlegelnek és döntenek. Az új tévéshow műsorvezetője Lilu.

Az 5 befektető, akiket 9 héten keresztül láthat a képernyőn a közönség:

  • Apró Anna – egy egészségügyi szolgáltató cég, a Cor-a Zrt. egyik tulajdonosa
  • Balogh Levente – a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke
  • Balogh Péter – a budapesti fókuszú angyalbefektető csapat, a Baconsult Kft. ügyvezetője
  • Fehér Gyula – a világ első számú élő videostreaming-szolgáltatója, az Ustream alapítója
  • Moldován András – van étteremlánca, a Jack’s Burger; állattenyésztési vállalkozása, a Mangal Ilona Kft.; szoftverfejlesztő cége, az Animalsoft Kft.

A műsor zsenialitása abban rejlik, hogy az ügyletek, melyek eddig irodákban és üzleti vacsorákon köttettek, mostantól a képernyőn, nyilvánosan zajlanak. A rendhagyó show alapötlete Japánból származik, ahonnan a BBC-nek hála hamar az egész világba eljutott. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top