Sztárok

A Dal 2019: Nagy Bogi és Pápai Joci nyerte a harmadik válogatót

Szombat este rendezték A Dal 2019 harmadik válogatóját. A show-műsorból hatan kerültek be az elődöntőbe, a második válogatót holtversenyben Nagy Bogi és Pápai Joci nyerte, de Petruska és az X-Faktor-győztes USNK is továbbjutott.

A Dal 2019 élő adásába jutott 30 dal előadói közül a szombati harmadik adásban 10 produkció lépett színpadra: Kyra (Maradj Még), a Leander Kills (Hazavágyom), a Mocsok 1 Kölykök (Egyszer), a Monyo Project (Run Baby Run), a Sztárban sztár meg egy kicsi 2. évadának fiatal énekesnője, Nagy Bogi (Holnap), Pápai Joci (Az én apám), Petruska (Help Me Out of Here), a Ruby Harlem (Forró), a Salvus (Barát) és az X-Faktor-győztes USNK (Posztolj).

A Dal 2019 harmadik – és egyben utolsó – válogatóját holtversenyben Nagy Bogi (Holnap) és Pápai Joci (Az én apám) nyerte 41 ponttal. Továbbjutott még az elődöntőbe – egyaránt 40 ponttal – Petruska (Help Me Out of Here) és a Ruby Harlem (Forró), valamint 39 ponttal a Mocsok 1 Kölykök az Egyszer című dallal.

A hatodik továbbjutó a nézők szavazataival az USNK és a Posztolj! című dal lett.

A Dal harmadik válogatójának vendége Balázs Fecó és zenekara volt.

A Dal 2019 első három válogatójából hatan-hatan, összesen tizennyolcan kerültek a két elődöntőbe, amelyeket február 9-én és 16-án tartanak. A február 23-i döntőbe nyolc versenyző jut be.

A Dal 2019 elődöntőjének mezőnye:

  1. Oláh Gergő (Hozzád bújnék)
  2. Szekér Gergő (Madár, repülj!)
  3. Antal Tímea feat. Demko Gergő (Kedves Világ!)
  4. Konyha (Százszor visszajátszott)
  5. Nomad (A remény hídjai)
  6. DENIZ (Ide várnak vissza)
  7. Fatal Error (Kulcs)
  8. Acoustic Planet (Nyári zápor)
  9.  The Middletonz (Roses)
  10. Vavra Bence (Szótlanság)
  11. The Sign (Ő)
  12. yesyes (Incomplete)
  13. Nagy Bogi (Holnap)
  14. Pápai Joci (Az én apám)
  15. Petruska (Help Me Out of Here)
  16. Ruby Harlem (Forró)
  17. Mocsok 1 Kölykök (Egyszer)
  18. USNK (Posztolj!)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top