Sztárok

Fülöp herceg levélben kért bocsánatot a baleset miatt, amit okozott

A herceg január 17-én szenvedett autóbalesetet, azóta váratott magára a bocsánatkérése.

Ahogy arról itt írtunk, január közepén autóbalesetet szenvedett a 97 éves Fülöp herceg, II. Erzsébet férje. A herceg aznap maga vezette a Range Rover terepjárót, amivel azután ütközött neki egy másik autónak, mikor felhajtott a helyi országútra. Az idős hercegnek nem esett baja a balesetben, a másik autó sofőrje viszont vágásos sérüléseket szenvedett, míg az utasának eltört a csuklója.

A 97 éves Fülöp nem sokkal a baleset után már vezetett, a bocsánatkéréssel azonban egész mostanáig várt. Végül a napokban hivatalos levelet küldött a balesetben sérült 45 éves nőnek, Emma Fairweathernek, amiben azt írja: nagyon sajnálja, hogy balesetet okozott, de az erős napsütés elvakította, ezért nem láthatta, hogy Emma autója közeledik.

A herceg hozzátette, bánja a történteket, megkönnyebbült, hogy sem Emma, sem az utasa nem sérült komolyabban, és gyors gyógyulást kívánt – számol be a Mirror című brit bulvárlap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top