Sztárok

Megdöbbentő vallomás Csupó Gábortól: „nem gondoltam, hogy a kibékülésünkre már Andy Vajna életében nem kerül sor”

Andy Vajna és Csupó Gábor a Pappa Pia forgatásán szólalkoztak össze, így a másfél évtizedes barátságot haraggal zárták – írja a Blikk.

Az Egyesült Államokban élő rajzfilmes művész, Csupó Gábor 15 éven át kiváló kapcsolatot ápolt Andy Vajnával, filmjük forgatásán szólalkoztak össze. Andy Vajna múlt vasárnap bekövetkezett halála után pedig már nem volt lehetőségük kibékülni – írja a Blikk.

Fotó: Haon

„Nem gondoltam, hogy a kibékülésünkre már Vajna életében nem kerül sor. Sajnálom, hogy nem bocsátott meg nekem, hiába kerestem többször telefonon és e-mailben, nem válaszolt… Komolyan és őszintén megmondtam a véleményemet Andynek, amit így utólag nagyon bánok. A helyzet odáig fajult, hogy már alig beszéltünk egymással. Látszólag rendeződött a kapcsolatunk, a felszínen elástuk a csatabárdot, ám igazán nem tudtunk kibékülni, és úgy vált el az életünk, hogy már nem tudtuk kibeszélni a sérelmeket, mielőtt elhunyt” – mondta Csupó Gábor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top