Sztárok

A színpadról szólt be a nézőknek Szabó Kimmel Tamás

Szabó Kimmel Tamás teljes átéléssel játssza a szerepeit, ám úgy látszik, van, amivel őt is ki lehet zökkenteni.

Szabó Kimmel Tamásról tudjuk, hogy ami a szívén, az a száján. Legutóbb a TV2-nek szólt be, a minap pedig félbeszakította a Száll a kakukk fészkére című előadást, mert folyton becsörgött egy-két néző telefonja, illetve több embernél észrevette, hogy világít a kijelzője. 

Én is felhozzam az enyémet?

– szólt ki a nézőtérre a színész, majd a Borsnak nyilatkozott az esetről. 

Fotó: Belvárosi Színház/Száll a kakukk fészkére

„Nagyon komoly betegségnek tartom az okostelefon-függőséget, amit valahogy kezelni kell. De muszáj megérteni, hogy nekünk a színjátszás a munkánk. Azért próbálunk hónapokat, hogy nyújtsunk valami értékeset a színpadon. De ha nem tisztelnek meg a figyelmükkel, és nem hagyják, hogy adjunk, saját maguktól is elveszik az élményt!” – kezdte Szabó Kimmel Tamás, de nem hagyta ennyiben. 

„Volt már példa rá, hogy kiszólogattam a nézőtérre, mert sajnos ez előadásról előadásra ismétlődő eset, de még nem szakítottam félbe darabot. De nem bánom, mert megható volt számomra, hogy a közönség nagy része megtapsolt a rendre intés után. Nem tudtam volna tovább játszani a becsörgő, befénylő telefonok miatt. Teljesen szétcseszte a koncentrációnkat, és nagyon mérges voltam! Úgy gondolom, azért, mert valaki kifizet egy jegyet, az nem azt jelenti, hogy a színész egy kutya a színpadon, akivel a közönség bármit megtehet!” – mondta indulatosan a színész.

Kiemelt kép: O’Neill Hungary

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top