Sztárok

Nyári Edit várandós, és hamarosan érkezik a baba

A Story Gálán mindig tartogat valami meglepetést a vendégeknek Nyári Károly, ezúttal azonban nem várt addig az örömhírrel: nagypapa lesz.

Nem tagadhatta volna sokáig Nyári Edit, ha máskor nem, hát február 9-én, a 20. Story Gálán már mindenki láthatja a pocakját. Az énekesnő a hatodik hónapban jár, de azt mondja, ameddig bírja, addig vállalja a fellépéseket és mindenképpen a baba érdekeit nézi. 

„Mindannyiunk életében a legnagyobb öröm, amikor gyermekünk születik. Később további boldogság látni, ahogy felnő, és a kitűzött céljait eléri. Úgy gondolom, Edit lányom mind az énekesi karrierjében, mind a magánéletében elérte, amire kislánykora óta vágyott. Férje, Dráfi Kálmán hegedűművész, akivel a legnagyobb szeretetben és boldogságban várják az első babájukat” mesélte Nyári Károly a Story magazin legfrissebb számában. 

Nyári Károly a lányaival, Nyári Edittel és Nyári Alizzal a karácsonyi koncerten (Fotó: Facebook)

Tavaly nyáron volt Nyári Edit esküvője, és utána sokan kérdezgették az énekesnőt, hogyan tervezik a családalapítást. Nyári Károly a BEST magazinnak adott exkluzív interjúban elmondta, hogy ő máris a nagypapa szerepre készül. Most pedig a lányával együtt büszkén mesélték el a részleteket, hogyan jelentették be a nagy hírt, vagy hogy miért nem akarják tudni a gyerek nemét. 

Rengeteg pocakos fotó látható a legfrissebb Story magazinban a várandós Nyári Editről.

A karácsonyi koncerten már ruhával takargatta a pocakját Nyári Edit (fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top