Sztárok

Ezért titkolja apját Bajor Imre fia

Kilépne apja árnyékából Bajor Marci, aki abban bízik, hogy lesz saját jogon is elismertsége rendezőként.

Testvérével, Lilivel közösen forgatott egy rövidfilmet (Maradj velünk! címmel) Bajor Marci, aki filmes munkáiban szereti elhallgatni, hogy ki is az apukája, azért, hogy ne a legendás Bajor Imre életműve alapján ítéljék meg őt folyamatosan – írja a Bors.

A 22 éves rendező szakos fiatal, ha teheti, nem él azzal az előnnyel, hogy ő „a Bajor Imi fia”, sőt sokszor inkább hátrányát érzi az apai örökségnek. Forgatásokon csak akkor mondja el, hogy ki is az apukája, ha valaki rákérdez. Önerőből szeretné végigjárni a maga útját Bajor Marci, akinek a Maradj velünk! című rövidfilmje már több fesztiválon is szerepelt.

 „Megpróbálom kijárni a rendezői létrát a magam tudásából. Azért titkolom, hogy egyrészt ne kérdezzenek a haláláról, másrészt ne az ő zseniális munkássága alapján ítéljenek meg, és azért is, mert nem kívánok olyan előnyhöz jutni, amit amúgy még nem érdemelnék ki magamtól” – mondta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top