Sztárok

Kulka János újra a régi

Kulka János a színpadon és a tévéképernyőn is visszatér.

Kulka János majd három évvel az agyvérzése után premierre készül: Csehov Cseresznyéskert című darabjában áll színpadra. Hamarosan megkezdődnek a színpadi próbák, a bemutató márciusban lesz – írja a Blikk.

Jánossal előzetesen felmértük a helyzetet, hogy mit és hogyan tud megcsinálni. Azt gondolom, minden megvan benne ahhoz, hogy csodálatos legyen a játéka. Arról nem is beszélve, hogy milyen nyugodt és derűs” – árulta el Soós Attila, a darab rendezője.

Eke Angéla számára nagy öröm, hogy együtt dolgozhat Kulkával. Elmondása szerint nagy dolog, hogy egy ekkora művész csatlakozik egy fiatal társulat munkájához. „A betegségéről nem beszélünk, ez nem téma köztünk, hiszen egyáltalán nem befolyásolja a munkát” – jegyezte meg a színésznő.

Kulka János egyébként nemcsak a színpadon, hanem hamarosan a tévéképernyőn is visszatér: az egyik autómárka reklámjához adta a hangját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top