Sztárok

Katalin hercegné egyre csak fogy

Már ősszel is téma volt, hogy a szülés után néhány hónappal Katalin hercegné lefogyott. A mostani ruhában az is látszik, hogy túlzásba vitte a diétát.

Katalin hercegné rengeteg bókot kapott az elmúlt években, hogy milyen jól néz ki, most legutóbb éppen egy jótékonysági rendezvényen viselt zöld ruha miatt dicsérték. 

Katalin hercegné (Karwai Tang/WireImage)

Ahogy az várható volt, a ruhát gyártó cég oldalát valósággal megrohamozták a vásárlók, ami egyben nem titkolt cél is volt. Az az olívazöld ruha ugyanis, amelyet Katalin hercegné az eseményen viselt, a Beulah cég terméke, a cég pedig olyan gyártókkal dolgozik együtt Indiában, amelyek etikus, tisztességesen fizetett munkát adnak emberkereskedelemből menekült nőknek.

Arra azonban kevésbé lehetett számítani, hogy a Kensington-palota hivatalos közösségi oldalára feltöltött kép mellé többen rázendítenek a témára, hogy túlságosan sovány a hercegné. 

Tavaly április végén hozta világra harmadik gyermekét, Lajost, de már ősszel arról beszélt mindenki, milyen gyorsan lefogyott Katalin az úgynevezett Dukan-diétával, amely ezek után hirtelen nagy népszerűségre tett szert. A francia fogyókúrának híve állítólag sok sztár – bár azt hivatalosan senki sem erősítette meg, hogy a hercegné is ezzel fogy, ez azonban már senkit sem érdekel. Most már csak aggódnak Katalin egészségéért. 

Már itt, ősszel is rácsodálkoztak, hogy Katalin hercegné mennyire sovány, és találgatták, mitől fogyott ilyen gyorsan:

Katalin hercegné (Karwai Tang/WireImage)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top