Sztárok

Tusup nem akar megszabadulni Hosszú Katinkától

Shane Tusup testére korábban több olyan tetoválás is felkerült, amely a Hosszú Katikával való egykori házasságához és fantasztikus sikereikhez köthető. Most kiderült, mi lett ezekkel.

Hiába futott zátonyra Hosszú Katinka és Shane Tusup házassága, az amerikai úszóedző ennek ellenére továbbra is őrzi a legszebb közös emlékeiket jelző tetoválásokat – írja a Blikk.

Tusupnak a közösségi oldalára feltöltött golfozós videóján jól látszik, a kazanyi vébén Hosszú Katinka által elért világcsúcs továbbra is olvasható exférje bal alkarján, vélhetően a jobbon a riói csúcs is, sőt az Iron Lady felirat is megmaradt a bal bicepszén. Annyi változás ugyanakkor történt, hogy Shane Tusup az említett két alkotás köré újakat is készíttetett.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Shane Tusup (@tusup11) által megosztott bejegyzés, Jan 19., 2019, időpont: 7:10 (PST időzóna szerint)

Valószínűleg nem áll szándékában eltávolíttatni az említett alkotásokat – jegyzi meg a bulvárlap –, bár továbbra is van lehetősége erre, illetve arra is, hogy rátetováltasson.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top