nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Pintér Tenya exe szerint még együtt voltak, amikor összejött Jenivel

Pintér Tenya exe szerint még együtt voltak, amikor összejött Jenivel

Pintér Tenya szerelmi ügyei megfejthetetlenek, mindenesetre most éppen Ilyés Jeniferrel van együtt. A színész exe azonban egy olyan témát is érintett emiatt, amiről eddig senki nem beszélt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Pintér Tenya A legbátrabb páros után szakított Rubos Friderikával, akivel egyébként megnyerték a versenyt. Az elválás után a színész nem nyilatkozott túl szépen volt barátnőjéről, amiért a lány sokszor bepipult, az érzéseit pedig a közösségi oldalán írta ki magából. Most, hogy Tenya bemutatta új szerelmét, Ilyés Jenifert, még egy kérdés felvetődött Fridiben

Pintér Tenya többször is elmondta, hogy a Jimmy Musical alatt már érezte, hogy több ez, mint barátság közte és Ilyés Jenifer között, egy ölelés után pedig mindketten rájöttek, hogy együtt kell lenniük. Arról azonban senki nem beszél ˜– mint ahogy Fridi is írta –, hogy akkor még együtt voltak ők ketten.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon