Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Sztárok

Palácsik Lilla és Visváder Tamás: „A halálhíre sokként ért minket”

Andy Vajna halálhíre sokakat megrendített: főleg a családtagokat, akik szerint a filmproducer még hosszú évekre tervezett.

Tegnap reggel jött a hír, hogy 74 éves korában elhunyt Andy Vajna. Régóta lehetett hallani többféle betegségről is, de senki nem gondolta úgy, hogy ezek rövid időn belül nagy gondot okozhatnak. A családtagok megrendülten fogadták a hírt – Palácsik Lilla és Visváder Tamás az elsők között értek oda Andy birtokára.

„Ahogy meghallottuk, hogy mi történt, egyből átmentünk – kezdi az NLCafe.hu-nak Visváder Tamás. – Mire odaértünk, már elvitték Andyt, mi pedig körbejártuk a ház minden pontját, őt keresve, annyira hihetetlen volt számunkra, hogy meghalt.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Drága Andynk!🖤 Olyan hirtelenül és váratlanul hagytál itt minket. Egy hete a nappalidban ülve azt tervezgettük, hogy jövőre majd megtanítasz sielni hiszen régen te sí oktató is voltál. Ma pedig itt ülünk Lillaval együtt ugyanúgy a nappalidban és várjuk hogy besétálj szivarral a szádban és mondd:” Hello! Mi ujság gyerekek?” De te nem jössz már, most kezdem megérteni, hogy ez tényleg igaz. Szeretünk és nem feledünk téged. Köszönjük hogy amikor kellett neveltél minket, ha kellett nyers voltál és elmondtad a véleményed és persze ha kellett óriási szeretettel fordultál felénk! Hálás lehet az aki téged vagy az életutadat egyeltalán ismeri, és én sokkal hálásabb lehetek mert te Lillát és engem is a családodba fogadtál!🖤 Hiányzol nekünk hiányozni fog a sok tanàcs és leszidás, de legfőkébb az hogy nincs többé olyan ember akinek mindig minden körülmények között meg akarjak felelni! Mert tudom, hogy ez volt a célod velem, harcoljak és érjek el mindent magamtól úgy ahogy te is tetted!!!🖤

Tamás Visváder (@tamasvisvader) által megosztott bejegyzés,

Azt mondják, nem könnyű feldolgozni a történteket. „Ingadozunk… A halálhíre sokként ért minket. Csak ülünk itthon és gondolkozunk. Sokszor elfog minket egy rossz érzés, de nem teljesen fogtuk még fel” – mondta az újdonsült férj.

„Andy komoly tervekkel élt egész életében, előre 10-20 évre megvolt minden, amit el szeretne érni. A halála utáni forgatókönyvre azonban még egyáltalán nem készült.”

Palácsik Lilla gyakran kikérte sógora véleményét. Állítja, érezte a jelenlétét a házban. „Bementem a konyhába, és egyből eszembe jutott, amit ilyenkor kérdezni szokott: Na, mit eszünk ma, Lilla? Szinte még a fülemben cseng. Múlt héten még a nappaliban ültünk, beszélgettünk, most pedig gyászolunk.”

Címlap

top