nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Vajna Tímea még nem reagált férje halálhírére

Vajna Tímea még nem reagált férje halálhírére

Még Andy Vajna sógora, Visváder Tamás is megelőzte Vajna Tímeát, megható üzenetben búcsúzik a filmproducertől.
Nagyezsda
Nagyezsda
f Ajánlom

Andy Vajna felesége, Vajna Tímea még egyetlen platformon sem reagált férje halálhírére. A vasárnap közzétett gyászhír szerint a világhírű filmproducer, filmügyi kormánybiztos budapesti otthonában hunyt el, a közösségi médiában folyamatosan aktív neje – akit 2013 nyarán vett feleségül – azonban meglepő módon hallgat.

Vajna Tímea se a Facebook-oldalán, se az Instagram-oldalán nem emlékezett még meg a halálhírről. Ráadásul az Insta-oldalán az utolsó 3 képes posztjánál megszüntette a hozzászólás lehetőségét, az Instagram-sztorikat pedig letörölte. Közösségi oldalain a régebbi, de kommentelhető posztjai alá azonban sorra érkeznek a negatív, gyalázkodó hozzászólások.

Eközben Andy Vajna sógora, Visváder Tamás (Palácsik Lilla férje) megható üzenetben búcsúzik Insta-oldalán a filmproducertől:

Drága Andynk! Olyan hirtelenül és váratlanul hagytál itt minket. Egy hete a nappalidban ülve azt tervezgettük, hogy jövőre majd megtanítasz síelni, hiszen régen te síoktató is voltál. Ma pedig itt ülünk Lillával együtt ugyanúgy a nappalidban és várjuk hogy besétálj szivarral a szádban és mondd: »Hello! Mi újság gyerekek?« De te nem jössz már, most kezdem megérteni, hogy ez tényleg igaz. Szeretünk és nem feledünk téged. Köszönjük, hogy amikor kellett neveltél minket, ha kellett nyers voltál és elmondtad a véleményed és persze ha kellett óriási szeretettel fordultál felénk! Hálás lehet az, aki téged vagy az életutadat egyáltalán ismeri, és én sokkal hálásabb lehetek, mert te Lillát és engem is a családodba fogadtál! Hiányzol nekünk, hiányozni fog a sok tanács és leszidás, de legfőképp az, hogy nincs többé olyan ember, akinek mindig minden körülmények között meg akarjak felelni! Mert tudom, hogy ez volt a célod velem, harcoljak és érjek el mindent magamtól úgy, ahogy te is tetted!”

View this post on Instagram

Drága Andynk!🖤 Olyan hirtelenül és váratlanul hagytál itt minket. Egy hete a nappalidban ülve azt tervezgettük, hogy jövőre majd megtanítasz sielni hiszen régen te sí oktató is voltál. Ma pedig itt ülünk Lillaval együtt ugyanúgy a nappalidban és várjuk hogy besétálj szivarral a szádban és mondd:” Hello! Mi ujság gyerekek?” De te nem jössz már, most kezdem megérteni, hogy ez tényleg igaz. Szeretünk és nem feledünk téged. Köszönjük hogy amikor kellett neveltél minket, ha kellett nyers voltál és elmondtad a véleményed és persze ha kellett óriási szeretettel fordultál felénk! Hálás lehet az aki téged vagy az életutadat egyeltalán ismeri, és én sokkal hálásabb lehetek mert te Lillát és engem is a családodba fogadtál!🖤 Hiányzol nekünk hiányozni fog a sok tanàcs és leszidás, de legfőkébb az hogy nincs többé olyan ember akinek mindig minden körülmények között meg akarjak felelni! Mert tudom, hogy ez volt a célod velem, harcoljak és érjekel mindent magamtól úgy ahogy te is tetted!!!🖤

A post shared by Tamás Visváder (@tamasvisvader) on

Palácsik Lilla pedig így búcsúzott a sógorától. 

“Drága Andy!🖤
Fel se tudom fogni, hogy ennyire váratlanul hagytál itt minket. Egy héttel ezelőtt még vidáman beszélgettünk a nappalidban. Sose feledem el, hogy mindig arra bíztattál, hogy azt csináljak, amit szeretek és ha nekem a fotózás az álmom, akkor azzal foglalkozzak. Hallgattam is rád és mindig vittem megmutatni neked a képeimet kikérni a véleményedet. Nagyon szeretünk🖤 Hiányozni fogsz nekünk🖤🕯”

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon