nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Megszületett Kiss Ramóna kisfia

Megszületett Kiss Ramóna kisfia

Megszületett Kiss Ramóna és Lékai Máté első közös gyermeke.
Mona
Mona
f Ajánlom

Kiss Ramóna párjának, Lékai Máténak egészen emlékezetes napja volt január 20-án: a szombat esti Dánia–Magyarország-mérkőzés után hajnalban hazarepült, hogy vasárnap reggel ott legyen kisfia születésénél, ezt követően pedig visszarepült a férfikézilabda-világbajnokságra, majd főszereplő volt a vasárnapi Tunézia elleni diadalban, sőt még a mérkőzés legjobbjának is megválasztották – írja a nemzetisport.hu.

Életem legjobb napja ez! Ennél nagyszerűbb nem lehetne! Nyertünk, apa lettem, boldog vagyok!” – nyilatkozta a magyar kézilabda-válogatott játékosa a dán TV2 riporterének, Lars Bruun Mortensennek a meccs után.

Kiss Ramóna és Lékai Máté kisfia, Noel vasárnap reggel 8 órakor született meg – derül ki a HandNews tweetjéből:

Gratulálunk!

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon