Sztárok

Így búcsúzik Antonio Banderas, Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone Andy Vajnától

A hollywoodi sztárok is – akikkel együtt dolgozott Andy Vajna – megemlékeztek a legendás producerről. Közösségi oldalaikon köszöntek el 75 éves korában elhunyt barátjuktól.

Antonio Banderas – aki az 1996-ban bemutatott Evita című film forgatásán dolgozott együtt a producerrel – Instagram-posztban búcsúzott Andy Vajnától. „Viszlát, barátom. Köszönök mindent” – írta angolul és spanyolul a spanyol színész, akinek Los Angeles-i villájában tartotta második esküvőjét a filmproducer, amikor 2013-ban elvette Palácsik Tímeát.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Good bye my friend. Thank you for everything. Adios amigo mío. Gracias por todo. DEP RIP #andyvajna

Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial) által megosztott bejegyzés, Jan 20., 2019, időpont: 7:43 (PST időzóna szerint)

Arnold Schwarzenegger Twitter-üzenetben emlékezett meg a filmproducerről. „Andy Vajna kedves barátom volt, Hollywood egyik forradalmasítója. Bebizonyította, hogy nincs szükséged nagy stúdiókra ahhoz, hogy olyan hatalmas filmeket készíts, mint a Terminator 2. – Az emlékmás vagy a Total Recall. Hatalmas szíve volt, és az egyik legnemeslelkűbb ember volt, akit ismertem. Hiányozni fog. Együttérzésem a családjának.” – írta az amerikai színész.

A 75 éves korában meghalt Andy Vajnáról Sylvester Stallone egy közös képpel emlékezett meg. „Nagyon-nagyon szomorú nap ez a mai… Andy Vajna filmproducer, aki lehetővé tette, hogy elkészüljön a Rambo, ma meghalt. Szerettem őt a bátorságáért – egy úttörő volt. Akkor hitt az Első vér című, első Rambo-filmben, amikor még senki … Összetört a szívem. RIP” – írta a színész az Insta-oldalán kiposztolt fotóhoz.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A very very sad day … Producer ANDY VANYA , the man that Made Rambo happened, died today… LOVED this man’s courage – a pioneer. Believed In making FIRST BLOOD when no one else did.…This truly breaks my heart. Rip

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés, Jan 20., 2019, időpont: 9:39 (PST időzóna szerint)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top