Sztárok

Sokkoló hírt kapott Gyebnár Csekka, már túl vannak a nehezén

A színésznő és párja mindig fontosnak tartották a szűrővizsgálatokat, így szerencsére időben kiderült, hogy Isti súlyos betegséggel küzd.

Sokkoló hírt kapott Gyebnár Csekka, ráadásul nem sokkal édesapja halála után… Két évvel ezelőtt derült ki egy rutinvizsgálat során, hogy a vőlegénye, Isti leukémiás. Legalábbis erre gyanakodtak az orvosok, fájdalmas vizsgálatokat végeztek, majd kemoterápiát javasoltak, amit a színésznő és szerelme elutasítottak. Egy amerikai rokon azt mondta a leleteket látva, hogy a gyanú megalapozott, de ott erre az eredményre még nem adnának kemót. Más módszert választottak, áttértek teljesen egészséges életmódra, és sokat változtattak – erről a BEST magazinnak meséltek. 

„Járunk jógázni, sportolni, és ami nagyon fontos, pihentetni kell a szervezetet. Mindez meghozta a gyümölcsét, a leletek egyre jobbak. Tudjuk, hogy nem dőlhetünk hátra, mert bár az eredmények jók, még nem vagyunk a végén, és ki tudja, leszünk-e valaha. Továbbra is járunk a terápiákra, és kéthavonta kontrollra, talán még hosszú éveken át. De úgy tűnik, sikerült elkerülni a kemoterápiát…” – mesélte a lapnak Gyebnár Csekka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top