Sztárok

Rubint Réka popsiját mutogatva szólt be a kétkedőknek

Sokaknak nem tetszik, hogy Rubint Réka kiegyensúlyozott életet él, és mindent meg tud adni a gyerekeinek. Most ezeknek a károgóknak szólt be a fitneszlady.

Rubint Réka képeinél a követők 80 százaléka jóindulatú, és csodálják a fitneszladyt, amiért önerőből idáig jutott a férjével együtt. A maradék 20 százalék azonban nem így gondolja, kritizálják, negatív kommenteket írnak. Ezt sokáig megpróbálta kizárni Réka, de most elszakadt a cérna, visszaszólt azoknak, akiknek nem tetszik, ahogyan ők élnek. 

„Ez a fotó azoknak, akik csak annyit tudnak kiköhögni magukból, hogy minden fotóm Photoshop. Bocs! Erről most lemaradt! A talpam azért koszos, mert egész nap mezítláb sétálunk a szigeten! Ja! És „s*ggbugyit” sem vettem most fel a fürdőruha fölé! Ez a valóság! Meg az elmúlt 26 év! Lehet felhúzni a cipőmet, oszt csinálni! Hajrá! Ezt csak azokért, akik annyira utálnak, hogy mégis mindig engem lesnek” – írta Rubint Réka az Instagram oldalán, ahol még ezek után is felháborodtak páran, de a többség megvédte a fitneszladyt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top