Sztárok

Yvonne Dederick: „Ha valami nem működik, el kell engedni”

Yvonne Dederick a Story cikkében azt mondja, mindenben meg kell látni a pozitívumokat.

Yvonne Dederick, üzletasszony, a RealMe társkereső egyik tulajdonosa, a Storynak mesélt életének elmúlt időszakáról, új befektetéséről az online társkeresőről, a férfi ideálokról, az őszinteségről, az újrakezdésekről, illetve arról, hogy ő ezt pozitívan tudja megélni, többször kellett az életében újra rendezni a lapokat. 

„Megtanultam, hogy ha valami nem működik sokadik próbálkozásra sem – legyen az akár egy házasság –, akkor érdemes elengedni. Nem biztos, hogy ugyanaz az ember lesz számunkra a megfelelő társ idős korunkra, akivel fiatalon kötöttük össze az életünket, hiszen magunk is folyamatosan változunk. Szerencsére végtelenül optimista személyiség vagyok. Még ha másoknak úgy tűnik is, nehéz időszakon megyek keresztül, legbelül, magamban meg vagyok győződve arról, hogy minden azért történik, mert tanulnom kell belőle, és valami jó dolgot tartogat számomra sors. Imádom figyelni azokat az idős embereket, akik együtt utaznak és kéz a kézben sétálgatnak. Ha az ember nem tudja ehhez hasonló harmóniában elképzelni a jövőjét  az aktuális partnerével, mert nem egy irányba tartanak, akkor érdemes egymást elengedni. Még a közös gyerekek miatt sem célszerű együtt maradni, hiszen érezni fogják a feszültséget és azt, hogy a szüleik nem boldogok” – mondta Yvonne Dederick a lapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top